Πρόσκληση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στα Ιωάννινα.
6 Ιανουαρίου, 2026Παρουσίαση 4 CD’s του Κυπριανού Κατσαρή με έργα Ελλήνων συνθετών.
11 Ιανουαρίου, 2026
Στην τελετή τιμητικής αναγνώρισης φορέων και ιδιωτών που με τη συνδρομή τους συνετέλεσαν στην επιτυχή έκθεση με τίτλο ” Τελετή Τιμητικής Αναγνώρισης Συνεργαζόμενων Φορέων και ιδιωτών στο πλαίσιο της έκθεσης «Αντίδωρο Ευποιίας. Ευεργεσία και Ευεργέτες (18ος-20ός αιώνας)” που διοργανώθηκε στο ΓΑΚ Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου συμμετείχε ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής. Η έκθεση ήταν εξαιρετικά οργανωμένη και μέσα από την μεγάλη επισκεψιμότητα πολιτών και μαθητών, αποτέλεσε μια ευκαιρία γνώσης αλλά και ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης στους εθνικούς ευεργέτες. Ανάμεσα στους 56 συνολικά ευεργέτες, περίοπτη θέση κατείχαν οι αδελφοί Ζωσιμά και το τεράστιο έργο τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κ Μάρθα Παπαδοπούλου και όλη την ομάδα συνεργατών του ΓΑΚ. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ Δημήτριος Πάνου, το μέλος του ΔΣ κ Θεμιστοκλής Γκόγκας και το μέλος κ Γιώργος Σμύρης.

Από δεξιά ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Δημήτριος Πάνου, η Διευθύντρια του Γ.Α.Κ. Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου κ Μάρθα Παπαδοπούλου και το μέλος του ΔΣ κ Θεμιστοκλής Γκόγκας.

Ο κ Γεώργιος Σμύρης.
1 Comment
Η Διευθύντρια του Γ.Α.Κ. Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου κ Μάρθα Παπαδοπούλου, νομίζω ότι υπήρξε Καθηγήτρια της Ζωσιμαίας Σχολής στα μέσα της Δεκαετίας του ’80.