Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα EPIRUSGATE
Φεβ 18, 2023
Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα του φετινού 83ου Διαγωνισμού Μαθηματικών «Ο ΘΑΛΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο να ανακαλύψει μαθητές με μαθηματική σκέψη και ικανότητες, καθώς επίσης και να προάγει τη μαθηματική σκέψη. Συγκεκριμένα, από το σχολείο μας διακρίθηκαν και προκρίθηκαν, για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθητική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», οκτώ (8) μαθητές από τους συνολικά 18 επιτυχόντες μαθητές Λυκείων από Ήπειρο, Λευκάδα και Κέρκυρα.
Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές του σχολείου μας:
1. Γιούτσο Βασίλειο – Α΄ Λυκείου
2. Γκαζιάνη Σοφία – Α΄ Λυκείου
3. Κωλέτση Όλγα – Α΄ Λυκείου
4. Χαλάστρα Σπυρίδωνα Νεκτάριο – Α΄ Λυκείου
5. Δασούλα Αθανάσιο – Β΄ Λυκείου
6. Ζιάκα Σοφία – Β΄ Λυκείου
7. Μανή Μαρία – Β΄ Λυκείου
8. Πέτσιο Αλέξανδρο – Β΄ Λυκείου
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην επόμενη φάση και πάντα υψηλούς στόχους! Θα μας έχουν πάντα αρωγούς στους στόχους και τα όνειρά τους!
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πρότυπου ΓΕΛ Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων
1 Comment
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, εύχομαι να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για πρόοδο και καλυτέρευση της δικής τους ζωής αλλά και της κοινωνίας.