ZS-logo-desktop v2ZS-logo-alt-300ZS-logo-mobileZS-logo-desktop v2
  • Αρχική
  • Σύλλογος
    • Ίδρυση του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής
    • Διοικητικά Συμβούλια
    • Οι σημαντικότερες εκδηλώσεις
    • Άλλες εκδηλώσεις (εκδρομές, συνεστιάσεις, εκθέσεις καλλιτεχνών κ.λ.π))
  • Ζωσιμάδες και
    Ζωσιμαία Σχολή
    • Οι Γυμνασιάρχες της Σχολής
    • Σημαντικοί Αποβιώσαντες Απόφοιτοι της Σχολής
    • Η Σχολή
    • Αγαθοεργά Καταστήματα Ιωαννίνων
    • Αδελφοί Ζωσιμάδες
  • Πρότυπα
    Σχολεία
    • Ιούλιος 2019 και μετά
    • Ιανουάριος 2015 – Ιούλιος 2019 (Νόμος Μπαλτά)
    • Τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία (Νόμος Διαμαντοπούλου)
    • Παλαιά Βουλή (2009) Ημερίδα για τα Πρότυπα Σχολεία
    • Τα Πρότυπα Σχολεία έως το 1985
  • Φωτογραφικό
    Αρχείο
    • Τα Γιάννενα του 19ου και του 20ου αιώνα
    • Αρχείο Βασιλικής Σπυρίδωνος Καρακίτσου
    • Τα μαθητικά μας χρόνια στη Ζωσιμαία Σχολή
  • Επετηρίδα
    • Εισαγωγή
    • Αναζήτηση μελών
    • Εγγραφή νέου μέλους
  • Συνδρομές
  • Περιοδικό
  • Διάφορα
    Νέα
  • Επικοινωνία
Απεβίωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής Αθανάσιος Δάλλας.
22 Δεκεμβρίου, 2021
Μνήμη Σάκη Δάλλα
24 Δεκεμβρίου, 2021

Δελτίο Τύπου από το ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής

Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής και τα μέλη του εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Προέδρου του Δ.Σ. Αθανασίου Δάλλα.

Ο Σάκης, όπως του άρεσε να τον αποκαλούμε υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου μας από το 1994-2002 και από το 2015 έως σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε με πίστη και ανιδιοτέλεια για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου, πολλοί από τους οποίους είχαν αίσιο αποτέλεσμα, όπως ο ορισμός της Ζωσιμαίας Σχολής ως Πρότυπο Γυμνάσιο – Λύκειο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του, που θα γίνει την Παρασκευή 24/12/2021 στις 8:00 π.μ στο Δημοτικό Νεκροταφείο Κηφισιάς.

Υποσχόμαστε στον Πρόεδρο μας ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια διάθεση.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε.

Για το ΔΣ

Παντούλας Μιχάλης
Λαγός Βασίλης
Κουλίδας Κωνσταντίνος
Πάνου Δημήτριος

7 Comments

  1. Ο/Η Σπύρος Οικονόμου λέει:
    23 Δεκεμβρίου, 2021 στις 9:49 μμ

    Τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπητού κ. Σάκη Δάλλα. Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του και να δίνει δύναμη στην οικογένειά του.

    Απάντηση
  2. Ο/Η Μαριος Μπαχας λέει:
    23 Δεκεμβρίου, 2021 στις 11:48 μμ

    ένας αληθινός Φίλος και συναγωνιστής στην επαναφορά του θεσμού των Προτύπων Σχολείων έφυγε.Ο Θεός τον αξίωσε να δει το βιβλίο του για τα Πρότυπα Σχολεία να έχει εκδοθεί.Μαζί δώσαμε τις μεγάλες μάχες με τους αρνητές του θεσμού και μαζί πανηγυρίσαμε με τον Νόμο Καραμεως.Τώρα ποιον θα έχω δίπλα μου να δίνει το παράδειγμα του άδολου αγωνιστή;Ευτυχώς είχαμε ενώσει σε ένα τραπέζι όλουςl τους συλλόγους των Προτύπων Σχολείων.Αυτή τη κληρονομιά συνεχίστε την εσείς οι διάδοχοι του με το ίδιο πάθος για μια δημόσια δωρεάν παιδεία αναβαθμισμένη και πρότυπη.Και εγω όποτε θελήσετε θα είμαι στο πλευρό σας για τον Ιερο αυτόν σκοπό για τον οποίο παλέυω τα τελευταία 35 χρόνια!
    Για να μας βλέπει ο Σάκης από ψιλά και να χαίρεται η αιώνια ψυχή του για την μεγάλη ιδέα που και εκείνος υπηρέτησε πίστα!
    Αιώνια του η θυμίση !

    Απάντηση
  3. Ο/Η Θωμάς Παντελής λέει:
    24 Δεκεμβρίου, 2021 στις 1:10 πμ

    Καλό ταξίδι Σάκη.

    Απάντηση
  4. Ο/Η Βασίλης Καρκαμπούνας λέει:
    24 Δεκεμβρίου, 2021 στις 1:43 μμ

    Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να τον κατατάξει στις τάξεις των εκλεκτών, που αναμφίβολα του αξίζει.
    Χρέος ιερό αφήνει σε εμάς τους νεότερους η στάση της ζωής του, οι αγώνες και το έργο του.
    Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    Απάντηση
  5. Ο/Η Marina λέει:
    26 Δεκεμβρίου, 2021 στις 9:28 πμ

    Καλό ταξίδι να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμενος εκεί που θα πας!!!
    Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη
    Κουλης Μαρινα

    Απάντηση
  6. Ο/Η Απόστολος Κ.Τσίντας λέει:
    28 Δεκεμβρίου, 2021 στις 10:41 πμ

    Θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια!

    Απάντηση
  7. Ο/Η Γιώργος Δασκαλάκης λέει:
    1 Ιανουαρίου, 2022 στις 6:51 μμ

    Εκφράζω την βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια του Α. Δάλλα. Ως απόφοιτος και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων της Ιωνιδείου, ενθυμούμαι με ζωηρή συγκίνηση την αγωνία και την τεράστια προσπάθειά του σε ώρες ζοφερές, για να μην κατοχυρωθεί η αριστεία ως ρετσινιά και ζήλεψα την αποτελεσματικότητά του και την επιμονή του ώστε να επανέλθει πλήρως η γεραρά Ζωσιμαία στον Όμιλο των Προτύπων Σχολείων. Ως μη καταγόμενος από την εύανδρο Ήπειρο, εθαύμαζα και θαυμάζω τις αντοχές, την ικανότητα και τους δεσμούς των απογόνων του Πύρρου, τις επιδόσεις τους “στα γρόσσια και στα γράμματα” και την ισχυρή τους προσωπικότητα-ο Α. Δάλλας ήταν ένας υπέροχος συγκερασμός των ανωτέρω. Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα και ελπίζω ότι πέραν της οικογενείας του, οι φίλοι του και οι συμμαθητές του θα τον ενθυμούντια και θα τον μακαρίζουν για πολλές δεκαετίες ακόμη.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε άμεσα στην επετηρίδα του συλλόγου! Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  • Αρχική
  • Αναζήτηση Αποφοίτων
  • Εγγραφή Αποφοίτων
  • Συνδρομές
  • Περιοδικό
  • Επικοινωνία

zosimaia@zosimaia.gr

Άμεσο μήνυμα

© 2019 zosimiaia.gr. All Rights Reserved. | Built and designed by Giannis Dallas Web Development